Najnovšie recenzie zo sekcie Army a lovecké batohy
- funkcionalita batohu
- príjemné farby vzoru
- Priestranný, dobrá manipulácia.
- Pekný batoh
- Dobrá cena
Kvalitné materiály,pekne zabalené
- Praktický batoh pre tých, čo radi piršujú
- Silna latka, predpokladam dlhu zivotnost
dobry batoh na vseobecne vyuzitie
- šikovné usporiadanie priehradiek a zipsom na jednoduchší prístup k obsahu
- na uchytenie vaku na vodu treba mať šťastie, alebo byť kreatívny
- Za tu cenu super prepracovaný batoh
- Odnímateľné kapsy po bokoch a väčšia v zadu na nosenie cez pleco je super modifikácia ,lebo keď sa batoh pokazí ostanú tieto kapsy na iné využitie a ta zadná veľká je naozaj prepracovaná v eshopoch stoji samostatne cez 30 euro !!! ...
- Obrovské množstvo pútok/ popruhov na dodatočné pripevňovanie všeličoho , rôznych doplnkov ..
- Batoh je úplne taký ako na fotkách z eshopu
- Spracovanie batohu na úrovni 60 eurových a vyššie
- Popruhy okolo pásu sedia výborne ale cez plecia sú krátke nakoľko to je batoh navrhnutý pre aziata alebo pre osobu do 170 cm vysokú ... taktiež su neni prišité od vrchu batohu takže batoh odstáva za hlavou ako keby bola na chrbáte krabica ... toto je jediná nevýhoda batohu ináč je za tu cenu cca 25 euro špičkový !!!
- Po vybalení batohu silné nutkanie kúpiť doplnky a ovešať batoh ako do vojny na 2 roky konfliktu ... je proste super ten batoh ...
Za tu cenu super voľba ☝️
- veľmi kvalitné materiály
- kvalita šitia
- kvalita dizajnu, funkčnosť
- jedinou nevýhodou je asi iba cena
Vynikajúci batoh na každodenné užívanie pre každého, kto hľadá menší spoľahlivý batoh, ktorý znesie zvýšenú záťaž. Cena ma dlho odradzovala od jeho kúpy, ale nakoniec som sa rozhodol a zatiaľ neľutujem.
Ak by som veľmi hľadal nejaké nedostatky, tak stienka medzi hlavnou komorou a komorou organizéra by mohla byť inač navrhnutá, aby sa do hlavnej komory dalo uložiť viac vecí, alebo naopak, viac do komory organizéra - podľa potreby. Čo mne osobne ale vyslovene nesadlo je pružný prsný popruh, ktorý som okamžite vymenil za popruh z iného môjho batoha.
- štandard na turistiku
- krátke popruhy
- bol bez obalu a zašpinený !!!
- zlý výber
doteraz všetky nákupy v poriadku ,až na ten batoh-
- Malý
Super malý batoh. Keď nepotrebujete nosiť skriňu na chrbte, určite odporúčam. Či už do práce, na airsoft, do fitka, na grilovačku alebo len tak do mesta, všade sa skvele hodí.
Výborná cena, dobrá kvalita
Spokojnosť
Trochu drahší 20L batoh.
Vynikajúco rozvrhnuté priečinky, mole systém, super vec, že sa hlavné popruhy dajú rozopnúť a preto sa dá batoh ľahko zložiť z chrbta.
Kvalitné dielenské spracovanie.
Kúpil by som si znova.
Veľký a priestorný. Viacej samostatných odkladacích miest
- Kompaktný
- Kvalitné spracovanie
- Odolný
Rozhodol som sa pre army rukskaky najmä pre kvalitné spracovanie, ktoré je často odolnejšie a na vyššej úrovni ako bežné turistické batohy ktoré toľko nevydržia.
Výborná cena aj kvalita
Na turistiku ako taku si ho neviem predstavit, ale na zbalenie vsetkych potrebnych veci do BOB je uplne perfektny. Zvnutra je cely pogumovany, zipsy su robustne. Vela roznych vreciek a okladacich priestorov, daju sa doplnit dalsie kapsicky systemom mole.
Za tu cenu uplna spokojnost. Odporucam.
Batoh Brandit US Cooper Large Olive Green 40 l som objednala pre syna a je s ním veľmi spokojný.
Batoh je z kvalitného, pevného materiálu, priestranný a praktický aj v tom, že sa dá zložiť na menší rozmer. Vrelo odporúčam.